RBF Nyílászáró Kft.

Vásárlási feltételek

Árajánlataink, alap esetben Iglo 5 Classic fehér színű 2 rétegű üveggel ellátott, 2 szárnyú ablak esetében tokosztott típusra vonatkoznak!

1. Méretre gyártatás személyesen telephelyünkön munkaidőn belül, vagy e-mailben történhet, telefonon keresztül nem kivitelezhető.

2. A nyílászárók gyártatása esetén az előlegezéstől számítva a legyártási idő 3-4 hét. A gyártásba adás péntek 9:00 óráig történik, onnantól számítjuk a 3 hetet. Színes illetve alakos vagy egyéb extra nyílászáró esetén a gyártási idő akár 5-6 hét is lehet!

3. Előlegezéstől számítva 1 munkanapig változtatható a rendelt tétel, a méretváltoztatás miatt az ár is változhat! 1 munkanap elteltével a rendelés nem módosítható, az elhibázott méret vagy nyílásirány a vevőt terheli.

4. Rendelés esetén kérem minden feltételt közöljön kollégánkkal (3 üvegréteg, színes ablak) hiányos információ esetén az elhibázott rendelés a vevőt terheli.

5. A rendelő lapot figyelmesen olvassa végig, nézze át a méreteket, nyílásirányokat mert aláírásával elfogadja, egyetért a gyártási feltételekkel, az ott szereplő adatokkal.

6. A legyártott tétel a telephelyre érkezés és értesítés után 2 héttel köteles elszállítani, mert azután nem tudjuk vállalni a felelősséget az ablak sérülésmentességéről. 2 hét után tárolási díjat számolunk fel! A tárolási díj a nyílászárók össz. értékének 1 % hetente.

7. Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el, a raktári tételt nem vagyunk kötelesek visszavásárolni 3 munkanap elteltével. Ez esetben 30 napon belül a tétel értékének 70%-ért, 30 napon túl a tétel 50%-ért tudjuk visszavásárolni!

8. Méretre gyártott tételeket nem áll módunkban visszavásárolni, kivétel ügyvezetői engedéllyel.

9. Színes nyílászáró, 3 üvegréteg, stb. esetében a feltüntetett + % az alapárhoz történő hozzáadásával értendő.

10. Az ajtó katalógus a bejárati ajtó illusztrációjára, szemléltetésére szolgál, a katalógusban szereplő kilincsek nem rendelhetők, az árak a csincsilla üveges típusokra vonatkoznak, a többi extra üveg felárral rendelhető.

11. Új nyílászáró esetén a garancia akkor él ha a beépítést szakember végezte, szakszerűtlen beépítés esetén a garanciát nem tudjuk garantálni. A beépítés tényét számlával kell igazolni a szakembernek.

12. Akcióink, árajánlataink változásának jogát fenntartjuk!